130/80 B17 65R M+S, Rear - Módosítás

Anlas Capra X 130/80 B17 65R M+S, Rear

Kategória : Enduro
3.0 /5 (5 vélemény)
Anlas Capra X 130/80 B17 65R M+S, Rear
készleten

Ingyenes szállítás 72 órán belül

Ár/db 48 179 Ft

Jellemzők

Márka Anlas
Modell Capra X
Méret 130/80 B17 65R
Méret módosítása
Pluszok M+S, Rear
Kategória
Enduro
Vélemény
3.0 /5 (5 vélemény)

Leírás

A Capra X kifejezetten terephasználatra lett tervezve, de ha szükséges, tökéletesen alkalmazkodik az utcai használathoz is. Nincs más terepjáró gumiabroncs, amely hasonló Knobby futófelület-mintázattal rendelkezik, és felülmúlná a Capra X gumiabroncs zajállóságát vagy kezelhetőségi tulajdonságait.
A Capra X az egyetlen gumiabroncs a piacon, amely ilyen közel kerül az 'Street Tires' teljesítményéhez, miközben az egyik legjobb terepjáró gumiabroncs.
A Capra X fejlesztését kizárólag a legjobb és legmodernebb technológiák segítségével végezték. Az abroncs hátsó része aramid szalaggal van övezve, ami rendkívüli tartósságot biztosít, még a legrosszabb terephasználat esetén is. A futófelület mintázata optimalizált a lehető legnagyobb vezetési kényelem, a lehető legkisebb zajszint és a minden próbát kiálló tapadás érdekében. A mintázatblokkok úgy vannak kialakítva, hogy mindenféle felülethez alkalmazkodjanak, legyen az aszfalt, kavics, homok vagy akár szikla.
A Capra X gumiabroncsok gumikeveréke kifejezetten arra lett tervezve, hogy javítsa a defektállóságot extrém körülmények között.

vélemény
Felszerelés

5 vásárlói vélemény

3.0/5 csillag

Élettartam 3.5 /5
Nedves talaj 2.0 /5
Száraz talaj 4.0 /5
Kényelem 4.0 /5
Ár/érték 5.0 /5
Stabilitás 3.5 /5
Zaj 4.0 /5
Felmelegedési idő 3.5 /5

Felhasználók véleménye

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a webhelyen adott értékeléseket ellenőrzik. A vélemények kizárólag időrendi sorrendben jelennek meg.


- Terep - Átlagos - 1000 km

Több, mint amire számítottam


- Terep - Átlagos

A gumik még mindig újak. Első benyomás kb. 40 km után (75% terepen). Csak száraz. Nyomás elöl: 1,9 Hátul: 2,1 (kompromisszumot kerestem az út és a terep között) Terep: kavics, sár, jég: Tökéletes! (az OEM abroncsról jöttem ...) A nyomást továbbra is csökkentheti a terepre. Út: Ezzel a guminyomással személy szerint tökéletesen működnek. Mindig száraz. Összességében nagyon elégedett vagyok ezekkel a gumikkal! A szállítás pedig a tervek szerint zajlott, 72 órán belül.


- Hegyvidék - Átlagos - 1000 km

A 3 jó - jó, szép és olcsó


- Terep - Sportos - 300 km

Eddig jól teljesítenek, ár-érték arány 10. Mint minden ilyen típusú gumiabroncs esetében az úton lassabban kell menni, különösen esős időben. Terepen elég jól teljesítenek mindenféle terepen, csak ki kell próbálnom őket homokban, sáros terepen jól tapadnak.


- Terep - Gazdaságos - 600 km

Nagyon jó gumiabroncs. Néhány előnnyel rendelkezik a közvetlen versenytársaival szemben, de nincs hátránya a összehasonlításban.

Gumi értékelése

Ha visszajelzést kíván adni a(z) Anlas Capra X márkáról, be kell jelentkeznie.

LiveChat
Whatsapp Messenger